Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΕ!ΕΙΧΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ!


Nicos-Anastasiades1.jpg
Και τώρα αρχιπροδότη της Κύπρου και του Ελληνισμού γενικά,τι θα βγεις να πεις;Ότι δεν ήξερες;Ότι σε...ξεγέλασαν;Ότι...σε πίεσαν και δεν μπορούσες να κάνεις αλλιώς;Η κ.Λάτσιου,απλώς επιβεβαίωσε το αποκαλυπτικό ντοκουμέντο,που είχε κυκλοφορήσει ήδη από τον Μάρτιο!
Αλλά και οι συγγενείς σου και οι γνωστοί σου και οι φίλοι σου,όπως και όλοι όσοι είναι διαπλεκόμενοι μαζί σας,έχουν κι αυτοί διαπράξει προδοσία!Είστε όλοι συνένοχοι,λυκόρνια που τρώτε τις σάρκες της Πατρίδας...Κανονικά,θα πρέπει να σας κρεμάσουν οι Κύπριοι,ανάποδα στην κεντρική πλατεία της Κύπρου...
..................................
Η Νέλλη Λούτσιου «κάρφωσε» τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για το κούρεμα
Μερίδα των παλιών μετόχων της Τράπεζας Κύπρου, οι οποίοι είχαν προβάλει ένσταση στη συνέχιση της Γενικής Συνέλευσης αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι, αναφέροντας ότι δεν θα ασκήσουν το δικαίωμα ψήφου τους.
Επίσης, μέτοχοι διαμαρτύρονταν γιατί δεν είχαν ενημερωθεί για την οικονομική κατάσταση της Τράπεζας και ζητούσαν να μάθουν πως έχει κατανεμηθεί το μετοχολόγιο καθώς και την σημερινή αξία των μετοχών τους.
Ζητήθηκε επίσης η αναβολή της Γενικής Συνέλευσης, με τον νομικό Σύμβουλο της τράπεζας Πόλυ Πολυβίου να απαντά ότι δεν μπορεί να αναβληθεί η Γενική Συνέλευση γιατί αποτελεί μνημονιακή πρόνοια.
Μερίδα μετόχων διαμαρτυρόταν έντονα κατηγορώντας το προηγούμενο συμβούλιο ότι τους είπε ψέματα και τους ξεγέλασε σε σχέση με την πώληση αξιογράφων με μηδενική αξία.
Εξάλλου, η Νέλλη Λούτσιου, συγγενείς εξ αγχιστείας του Νίκου Αναστασιάδη δήλωσε στη Γενική Συνέλευση της Τράπεζας Κύπρου ότι είχε ενημερωθεί εκ των προτέρων για το κούρεμα της 15ης Μαρτίου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Χαραυγή, η κα Λούτσιου είπε ότι ενημερώθηκε και η ίδια για το επικείμενο κούρεμα μέσω της οικογένειας Λούτσιου.

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!