Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Το ΔΝΤ πρέπει να φύγει από την Ελλάδα, καθώς ευθύνεται για τη φορολογική λαίλαπα που πλήττει την ελληνική οικονομία τα τελευταία χρόνια, δήλωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών



«Ντροπή και κρίμα κυρία Μέρκελ» έγραψε στην επιστολή του προς την Γερμανίδα καγκελάριο ο πρώην υπουργός Οικονομικών, κ. Νίκος Χριστοδουλάκης, εξηγώντας πως και η ίδια η Γερμανία παραποίησε στοιχεία για να ενταχθεί στη ζώνη του ευρώ.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο κ. Χριστοδουλάκης επεσήμανε πως για την περίπτωση της Ελλάδας το μόνο που έγινε είναι ταξινόμηση των αμυντικών δαπανών αξιοποιώντας έτσι την ελαστικότητα των κριτηρίων όπως έκαναν και άλλες χώρες, πχ. η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία και το Βέλγιο έτσι ώστε το ευρώ να έχει μεγαλύτερη έκταση και υιοθέτηση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η καγκελάριος προκειμένου να δικαιολογήσει την συρρίκνωση της ελληνικής οικονομίας και την υψηλή ανεργία, προβάλει τα πλαστά στοιχεία με τα οποία μπήκε η Ελλάδα στο ευρώ.

Υποστηρίζει επίσης πως πρέπει το ΔΝΤ να φύγει από την Ελλάδα καθώς ευθύνεται για τη φορολογική λαίλαπα που πλήττει την ελληνική οικονομία τα τελευταία χρόνια. 
Πυγη:  
http://www.protothema.gr/politics/article/307009/hristodoulakis-me-plasta-stoiheia-bike-sto-euro-i-germania/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου