Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Μαζί με τον εκπρόσωπο της Rothschild θα πολεμήσει το μεγάλο κεφάλαιο ο δολαριάκιας!

Αρτέμης Σώρρας

Αρτέμης Σώρρας

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΥΡΓΕΤΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΡΓΕΤΗΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΥΤΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΛΟΜΠΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΥΠΟΥ ΤΟΜΠΡΑ ΚΑΙ ΛΕΛΙΑΤΣΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΝΟΟ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΥΝΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ROTHSCHILD ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΝΟΣ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ROTHSCHILD ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ 

ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΞΕΤΑΣΗ D.N.A ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

 http://politika-gr.blogspot.gr/2013/06/rothschild.html?m=1

Μαζί με τον εκπρόσωπο της Rothschild θα πολεμήσει το μεγάλο κεφάλαιο ο δολαριάκιας!

Χέρι-Χέρι οι “ανεξάρτητοι” με τον αντιπρόσωπο της τράπεζας των Rothschild στην Ελλάδα!

Στη φωτογραφία ο “ανεξάρτητος” Πάνος (που θα… πολεμήσει τους τοκογλύφους!!!) με τον Ίωνα Στεριώτη της γαλλικής Τράπεζας Rothschild S.A. (σήμερα Κρατική Τράπεζα BUE)

Ο γνωστός οικονομολόγος κ. Ίων Στεριώτης θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το νεοσύστατο κόμμα Καμμένου στην Α΄ Αθηνών με βάση τις λίστες που δόθηκαν στη δημοσιότητα και μπήκαν σε διαβούλευση στη σελίδα του κ. Καμμένου στο facebook. 

Ο κύριος Στεριώτης δεν είναι όποιος κι όποιος όμως…

Είναι ο άνθρωπος που έχει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό κι έχει διατυπώσει πρόσφατα θέσεις και αναλύσεις που γεννούν πολλά ερωτηματικά τόσο για τον ίδιο όσο και για τις προθέσεις του κόμματός του. 

Τι κρύβεται πίσω από τα φλογερά πατριωτικά αντιμνημονιακά κηρύγματα του υπερπατριώτη Καμμένου ;

Ας δούμε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία για το στέλεχος των Α.Ε. 


Είναι κατά δήλωσή του ο άνθρωπος που εγκατέστησε στην Ελλάδα και διηύθυνε επί 2 χρόνια το Γραφείο Αντιπροσωπείας της γαλλικής Τράπεζας Rothschild S.A. (σήμερα Κρατική Τράπεζα BUE)

ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

http://www.steriotis.eu/index.htm

1 σχόλιο:


  1. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ!...

    Πάνο Καμμένε θα κάνεις το λάθος να βάλεις υποψήφιο έναν υπάλληλο των Ρόθτσιλντ;

    http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/03/pano-kammene-tha-kaneis-to-lathos-na-baleis-ypopshfio-enan-ypall.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή